«Автарітєти» покарали автомийку за несправний пилосос у Рівному (ВІДЕО)

У спільноті «Rivne_1283» виклали відео з камер спостереження. Тут є екшн і дивна музика з лайкою. Тому відео 18+:

 
 

На автомийці на вулиці Київській сталася така ситуація:

АЗС "Газовик", що на Київській. Хлопці з лісу приїхали помити та пропилососити своє "відро". Після того, як вони почали користуватися пилосмоком, він вийшов з ладу. Підійшов оператор АЗС і пояснив, що апарат вийшов з ладу.

 

Після чого один із цієї гоп-компанії - Віктор Хопта - почав простягати свої копита до працівника АЗС та нищити майно. Працівники викликали ДСО та патрульних (які, до речі, прибули швидше). Хлопців затримали, наразі проводиться слідство, - йдеться у публікації. 

Дійсно. На відео чоловіки заїжджають на автомийку. Розуміють, що пилосос не працює та висловлюють незадоволення сервісом.

Спершу чоловік хапає працівника автомийки та щось йому озвучує.

Сутичка з працівником автомийки. Хто почав перший - незрозуміло

Потім цей чоловік б’є ногами пилосос. Потім б’є його цеглиною. 

Ліворуч - б'є ногою, праворуч - цеглиною.

Далі кілька разів замахується на працівника автомийки. Удари не точні, тож сказати, чи він його лупцював, неможливо. Але чітко видно замахи.

Ліворуч - б'є рукою, праворуч - замахується.

І як вишенька на торті – навіщось хитає стола. 

[media=177077][media=177076]

Далі якийсь незрозумілий перфоманс. У відео вище на цьому моменті чутно коментарі ймовірних авторів ролика. Кажуть, що "Рембо" відпочиває.  

Справжні чоловіки для відпочинку надають перевагу не піску мальдівських пляжів, а рівненському асфальту.

Далі приїжджають поліцейські. Як пояснила нам речниця патрульної поліції Рівненщини Оксана Юрченко, виклик був у неділю, близько 17 години.

Було повідомлення: пошкодження майна на вулиці Київській.  Заявник повідомив, що пошкодили пилосос і поїхали. Патрульні наздогнали. Виявили чоловіків 1992 і 1996 року народження. Отримали заяву та відібрали пояснення. На водія 1996 року склали протокол за кермування без документів.

Приїхали "копи"

Документи передали у міськвідділ поліції. В пресслужбі ГУНП Рівненщини повідомили, що справу не відкривали через відсутність кримінального злочину.

Ймовірно, сторони домовилися між собою.

До слова, у публікації вказані ПІБ і дата народження одного з чоловіків. Google одразу видає публікацію видання "Вголос" про чоловіка з такими ж даними. 

Ми жодним чином не пов'язуємо осіб у публікації та не встановлюємо винних. Оскільки цим має займатися суд і правоохоронні органи. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень