Апетитна картопля з хрусткою скоринкою: простіше не буває

У духовці

Картопля – улюблений овоч українців. Деякі люди можуть їсти її мало не щодня у різному вигляді.

Чи не найпростіше готувати з картоплі пюре, але найсмачнішою є запечена картопля у духовці. З переваг рецепта — картоплю чистити не потрібно.

Інгредієнти:

  • 2 ст. л. – оливкової олії
  • 3 ст. л. – яблучного оцту
  • 1/2 ч. л. – солі
  • 1/2 ч. л. – чорного перцю
  • 900 гр – маленької картоплі
  • Сіль та подрібнений свіжий часник.

Перш за все розігрійте духовку до 220 °. Потім приготуйте соус, у якому змішайте оливкову олію, 2 ст. л. оцту, сіль та перець. Шкірку невеличкої картоплі добре вимийте і розріжте її навпіл. Після цього полийте сумішшю і перемішайте.

Викладіть картоплю зрізаною стороною вниз і запікайте до м’якості 35-40 хвилин.

Потім додайте столову ложку оцту, що залишилася, в приготовлену картоплю, посипте сіллю і часником, та перемішайте.

Смачного!

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook