Апетитна картопля з хрусткою скоринкою: простіше не буває
У духовці
Картопля – улюблений овоч українців. Деякі люди можуть їсти її мало не щодня у різному вигляді.
Чи не найпростіше готувати з картоплі пюре, але найсмачнішою є запечена картопля у духовці. З переваг рецепта — картоплю чистити не потрібно.
Інгредієнти:
- 2 ст. л. – оливкової олії
- 3 ст. л. – яблучного оцту
- 1/2 ч. л. – солі
- 1/2 ч. л. – чорного перцю
- 900 гр – маленької картоплі
- Сіль та подрібнений свіжий часник.
Перш за все розігрійте духовку до 220 °. Потім приготуйте соус, у якому змішайте оливкову олію, 2 ст. л. оцту, сіль та перець. Шкірку невеличкої картоплі добре вимийте і розріжте її навпіл. Після цього полийте сумішшю і перемішайте.
Викладіть картоплю зрізаною стороною вниз і запікайте до м’якості 35-40 хвилин.
Потім додайте столову ложку оцту, що залишилася, в приготовлену картоплю, посипте сіллю і часником, та перемішайте.
Смачного!
Джерело: Телеграф
Радіо Трек: НОВИНИ