Адель розлучається

Співачка покинула свого чоловіка

Сімейним стосункам однієї з найбільш таємничих виконавиць сучасності настав кінець. Представники Адель оголосили про розлучення співачки та її чоловіка Саймона Конеккі. У пари залишився син, якого вони й надалі виховуватимуть разом.

Адель ніколи не виставляла напоказ своє особисте життя. Навіть власне весілля співачка святкувала таємно. А ось приховати розлучення їй не вдалося.   

Офіційні представники співачки підтвердили цю інформацію. Про причини, звісно, ані слова. 

Вони хочуть разом ростити свого сина. І просять поважати і не обговорювати їхнє особисте життя. Більше коментарів не буде, - заявили представники ЗМІ.

Новина про розлучення стала повною несподіванкою, особливо на тлі того, що кілька місяців тому Адель попрощалася з шанувальниками і завершила успішну кар'єру. 

Тоді говорили, що причиною рішення зірки стало бажання присвятити себе родині. 

Саймон Конеккі, нагадаємо, має бізнес і займається благодійністю. Саме на цьому ґрунті  майбутнє подружжя познайомилося в 2010 році. Саймон запропонував Адель стати обличчям фонду, але отримав відмову - співачка тоді була зайнята численними концертами і турами. 

Бізнесмен не відступив, але його плани стосувалися вже не ділового співробітництва, а відносин. У 2011 році пара почала зустрічатися, через рік у них народився син - Анджело Джеймс Конеккі. Лише через п'ять років після цієї події співачка та її бойфренд одружилися. Церемонія була закритою.  

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook