Салат «Леся» з пекінської капусти. Дуже легкий і швидкий рецепт

Салат можуть їсти навіть ті, хто стежить за фігурою

Пропонуємо вам рецепт салату з найдоступніших продуктів. Салат «Леся» готується — без перебільшення — за 5 хвилин. Скуштувавши цю смакоту, ви більше ніколи не викидатимете тверду частину пекінської капусти.

Інгредієнти:

  • Горошок консервований – 400 г
  • Капуста пекінська – 350 г
  • Зелена цибуля – 2 шт.
  • Кріп, гілочка – 2 шт.

Для заправки:

  • Сметана 30% – 3 ст. л.
  • Сіль – на смак
  • Часник, зубчики – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – на смак
  • Французька гірчиця – 1/2 ч. л.

Вимийте капусту та зелень, очистіть зубчик часнику. Капусту нашаткуйте тонко.

Додайте банку консервованого зеленого горошку.

Поріжте не лише зелену, а й білу частину капусти.

Насічіть зеленої цибулі та кропу, додайте їх до капусти та перемішайте у глибокій мисці.

Для заправки насічіть або вичавіть часник та змішайте його зі сметаною. Додайте сіль, гірчицю та перець.

Перемішайте салат із заправкою. Можна подавати на стіл!

Смачного!

Джерело: shuba

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook