Всього лише вода і борошно — смачний корж за сущі копійки (РЕЦЕПТ)

Готується страва майже з «нічого»

Дуже смачні та незвичайні коржі готуються практично з «нічого». В узбецькій і татарській кухнях їх називають «катлама», інформує Ukr.Media.

Коржі можна готувати як в піст, так і просто до обіду. Для начинки можна використовувати зелень, оливки, цибулю, сир, терту шинку. Навіть без начинки зовсім — вони смачні.

Інгредієнти

  • борошно — 300 г;
  • окріп — 200 мл;
  • сіль — 1/2 ч.л;
  • цукор — 1 ч.л.;
  • кріп — пучок;
  • крохмаль для присипки;
  • олія для формування і смаження.

У просіяне борошно додати сіль, цукор і влити окріп. Ложкою почати замішувати тісто, поки воно гаряче, далі руками домісіть — треба отримати м'яке тісто.

Розділити тісто на 4 частини, сформувати кульки і змастити їх олією.

Поки тісто відпочиває нарізати, пучок кропу. Кожну кульку тіста розтягнути руками дуже тонко (попередньо змастити стіл олією), посипати кропом, сіллю і крохмалем.

Скачати все в джгутик і закрутити в «равлика». Розкачати «равлики» качалкою та обсмажувати на слабкому вогні з двох сторін.

Подробиці дивіться в короткому відео.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook