Всього лише вода і борошно — смачний корж за сущі копійки (РЕЦЕПТ)
Готується страва майже з «нічого»
Дуже смачні та незвичайні коржі готуються практично з «нічого». В узбецькій і татарській кухнях їх називають «катлама», інформує Ukr.Media.
Коржі можна готувати як в піст, так і просто до обіду. Для начинки можна використовувати зелень, оливки, цибулю, сир, терту шинку. Навіть без начинки зовсім — вони смачні.
Інгредієнти
- борошно — 300 г;
- окріп — 200 мл;
- сіль — 1/2 ч.л;
- цукор — 1 ч.л.;
- кріп — пучок;
- крохмаль для присипки;
- олія для формування і смаження.
У просіяне борошно додати сіль, цукор і влити окріп. Ложкою почати замішувати тісто, поки воно гаряче, далі руками домісіть — треба отримати м'яке тісто.
Розділити тісто на 4 частини, сформувати кульки і змастити їх олією.
Поки тісто відпочиває нарізати, пучок кропу. Кожну кульку тіста розтягнути руками дуже тонко (попередньо змастити стіл олією), посипати кропом, сіллю і крохмалем.
Скачати все в джгутик і закрутити в «равлика». Розкачати «равлики» качалкою та обсмажувати на слабкому вогні з двох сторін.
Подробиці дивіться в короткому відео.
Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ