6 модних фасонів пальт на весну-2024 (ФОТО)

Їх презентували на Тижні високої моди

Максі

Довжина максі не втрачає позицій у сезоні-2024. На Тижні високої моди були представлені як пальта традиційної довжини максі - до кісточок, так і супердовжини - до підлоги. Це були вільні широкі моделі з капюшоном, приталені з надміру широкими плечима і високим коміром, а також традиційного прямого крою.

Чорне міді

Довжину міді здебільшого представляли у завжди актуальному чорному кольорі. Це були моделі до колін або до середини литки, з мускулінними плечима, пошиті за зразком двобортних жакетів, чи вільні пальта зі зниженим плечем і шарфами, вбудованими у виріб. 

Яскраве

Впадали в око на Тижні високої моди і яскраві моделі, як от трапецієподібне блакитне пальто довжини міді, гірчичне пряме і теракотовий кейп максі. 

Шкіряне

Оригінальне шкіряне пальто модного нині червоного кольору продемонстрував бренд . На нього нашили великі намистини золотистого кольору. А бренд Fendi представив жовте силуетне пальто під крокодилячу шкіру.

Зі штучного хутра

Штучне хутро не виходить з моди, свідчать колекції Тижня високої моди. А такі моделі доречними будуть на прохолодну весну, особливо якщо вам потрібно виглядати святково. 

Пташині

Оскільки цього року в моду ввійшла тканина, схожа на пташине пір'я, були на подіумах і пальта з неї, як ось, наприклад, ці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook