6 речей у вітальні, які свідчать про гарний смак господарів

Це акценти, кольорова гама, місця для сидіння, килим, освітлення

Центральний акцент

У вітальні має бути щось, що притягує погляд (не телевізор), і навколо чого будується решта інтер'єру. Це можуть бути витвір мистецтва, предмет меблів, камін, картина, розкішний диван або антикварний журнальний столик.  

Кольорова гама

Дотримуйтеся правила 60-30-10. 60% — домінуючий колір, 30% — допоміжний і ще 10 — акцентний. Наприклад, 60 — це колір стін або дивана, 30 — відтінок штор або килима, 100 — предметів декору: подушок та інших дрібниць.

Місця для сидіння

Не просто один диван має бути у вітальні, а щось ще — крісла, стільці та пуфики. Усе це робить простір візуально цікавішим і налаштовує на бесіду, що розслаблює.

Килим

Він створює затишок. Головне - правильно підібрати розмір. Якщо килим буде занадто малим, кімната здаватиметься візуально меншою. А якщо він буде від стіни до стіни, то кімната втратить стиль. Килим має заповнювати центр кімнати, заходити під диван, але залишати вільне місце.

Правильне освітлення

Має бути кілька джерел світла — на кожен випадок і настрій. Це, приміром, стельова люстра, бра, настільна лампа, торшер.

Індивідуальність

Ваша індивідуальність має відчуватися в облаштуванні кімнати. Її можна передавати з допомогою свічок, намальованої вами картини, кімнатних рослин або незвичайного предмета декору.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook