6 десертів, які краще не замовляти в ресторані: «Червоні прапорці» у кондитерці (ФОТО)

Поради від експертів

Смачний десерт може стати приємним завершенням вечері, але іноді він здатен зіпсувати настрій. Кондитери розповіли huffpost.com, які солодощі краще оминути.

Чізкейк

Багато ресторанів подають заморожені чізкейки, які просто розморожують перед подачею. Тож не варто чекати домашнього смаку чи свіжості.

Крем-брюле

Часто готують не з натуральних інгредієнтів, а з порошкової суміші й штучної ванілі. Справжній десерт із вершків і яєць трапляється рідко.

Брауні

У більшості закладів їх роблять зі звичайної магазинної суміші. Якщо хочете справді смачний брауні — краще спекти вдома.

Торт «Розплавлена лава»

Його часто готують із дешевим шоколадом та ароматизаторами. Результат — занадто солодкий і неприродний смак.

Пироги

Якщо це не сезонна пропозиція, швидше за все, пиріг привезли готовим і просто розморозили. У таких десертах часто штучні підсилювачі смаку замість справжніх фруктів.

Надмірно прикрашені десерти

Полуниця у формі троянди, м’ята і “зірочки” зі збитих вершків — це ознака магазинного десерту. Занадто багато соусів і карамелі — теж поганий знак.

Фахівці радять: хороший десерт має бути простим, легким і не надто солодким.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook