5 речей, яких варто позбутися після розлучення

Це допоможе відновити психологічну рівновагу

Постільна білизна

Це один з найінтимніших і найіндивідуальніших предметів у будинку. Постільна білизна може нагадувати про пристрасні ночі або повільні ніжні вечори, коли ви дивилися улюблені серіали і ласували піцею. Нехай ці речі більше не ранять вас, замініть постільні комплекти на нові і не схожі на ті, що були в шлюбі.

Піжами

Якщо у вашому гардеробі є пеньюари та сорочки, які ви одягали у романтичні вечори, відправте їх у відро для сміття. Нехай історія з новим партнером розпочнеться з по-справжньому чистого аркуша.

Позбутися доведеться і затишних футболок екс-чоловіка, які згодом перетворилися на ваші нічні сорочки.

Купуйте нову піжаму з приємної тканини з принтом, який вам подобається, вона точно підніме настрій і допоможе позбутися безсоння.

Келихи для вина

Навряд чи у вас є можливість позбутися всього посуду, в якому ви готували щось разом. Але келихи для вина, швидше за все, навіюють спогади про довгі розмови чи особливі дати. Купуйте новий набір, нехай разом із ним у життя приходять інші приводи відкрити пляшку вина.

Рушники

Здається, це зовсім не інтимний предмет, але нові рушники у ванній допоможуть по-іншому сприймати інтер'єр і починати ранок бадьоріше та радісніше. Якщо не хочете позбавитися всіх комплектів, відправте на смітник ті, якими користувався колишній партнер.

Фотографії

Неважливо зберігаються вони в альбомах або на ноутбуці, фотографій потрібно позбутися. Спогади про спільний відпочинок все одно збережуться, зате знімок не потрапить вам у невідповідний момент, вибивши з колії на весь день.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook