Наймодніші сукні літа-2024: 5 моделей (ФОТО)

Льняна, атласна, кроше, з квітами, вabydoll

Льняна

Сукня з льону ніколи не виходить з моди, бо у ній не спекотно і через це комфортно влітку. Цього року дизайнери радять обирати льняні сукні піщаних, земляних або трав'яних відтінків. Також це може бути чорний або білий колір. І популярні моделі з вишивкою. 

Атласна

Обирайте атласні сукні ніжних і нейтральних кольорів, щоб виглядати елегантно і стильно. Наймодніші - довжини максі. В моді - прямі мінімалістичні сукні, ще вони можуть бути прикрашені драпіруванням.

Кроше

Кроше - це речі, в'язані гачком. Як і минулорічного літа вони - дуже модні. Сукні у техніці «кроше» підійдуть для відпустки, прогулянки, для світського заходу.  Вони можуть бути яскраві - у стилі «бохо», або стримані однотонні: білі, чорні, пісочні тощо. 

 

З квітковим принтом

Флористичні мотиви на сукнях - у тренді цього сезону. Обирайте романтичні приталені моделі з оголеними плечима, чи легкі і тендітні, які облягають фігуру. Підбирайте взуття, відповідно до стилю: для вуличного підійдуть кеди, для романтичного - акуратні босоніжки.

Babydoll (пупс)

Babydoll - у перекладі означає «лялька-пупс». І сукня з такою назвою, зазвичай, має рукави-буфи та трапецієподібну спідницю. Обирайте максі чи міні сукню-babydoll. Носити її можна як саму, так і зі штанами чи шортами-бермудами. Із взуття додайте туфлі на підборах, балетки чи лофери.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook