49 ОСББ Рівного отримають кошти за Муніципальною програмою сталого розвитку

І використати їх на поліпшення умов проживання

139 рівнян подали заявки на участь у програмі, також були перехідні об’єкти з 2020 року. В результаті розгляду Дорадчого комітету на отримання співфінансування за Муніципальною програмою сталого розвитку відібрали 49 ОСББ.

На співфінансування цих проектів виділено 30 мільйонів. Найбільшу увагу при розгляді приділили критичній інфраструктурі: ліфти та протипожежні заходи. Це те, від чого залежить не просто комфорт, а життя людей. Враховували і те, чи є і скільки саме в конкретному будинку чи під’їзді соціально незахищених громадян: старшого віку, дорослих чи дітей з інвалідністю.

Про це повідомляє міський голова Рівного Олександр Третяк на своїй сторінці на ФБ.

Для мене як для міського голови надзвичайно важливо, щоб максимальна кількість рівнян брала участь у Муніципальній програмі. Адже таким чином якомога більше мешканців Рівного зможуть покращити умови в своїх будинках, - написав також міський голова.

Для прийняття зважених рішень попередньо відбулося спілкування з головами ОСББ, виїжджали на огляд будинків, намагалися врахувати найбільш повно всі фактори, в тому числі і соціальні.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook