30 серпня - День ангела Олександра: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

Олександр - одне з найпопулярніших чоловічих імен у світі. В перекладі з давньогрецької воно означає “захисник людей”. Ім’я складається з двох коренів: “алекс” — захищати та “андрос” — чоловік.

Вітання з Днем ангела Олександра

***

Дорогий Олександре, вітаю з іменинами й хочу побажати завжди бути впевненим борцем за своє щастя і справжнім переможцем. Нехай тебе нічого в цьому житті не лякає і не розчаровує, нехай кожен день буде сповнений впевненістю та цілеспрямованостю. Успіху тобі, Олександре, здоров'я і відваги, гідних перемог і любові.

***

Вітаю, Олександре, з Днем ангела! Нехай він завжди буде поруч і вберігає від помилок. Бажаю бути сміливим завойовником, мужнім переможцем. Нехай кожен день обіцяє тобі успіх, достаток і везіння. Бажаю тобі, Сашку, здоров'я, сил, амбіцій, поваги й змін в житті тільки на краще!

***

Олександре, з іменинами! Нехай у твоєму домі завжди буде світло, тепло та затишно. Нехай жодна біда не торкається твоєї родини. Бажаю мирного неба та впевненості у завтрашньому дні!

***

З Днем ангела, милий мій Олександре! Хай ангел оберігає тебе на кожному кроці та простягає руку допомоги, коли ти потребуватимеш її. Я вірю у тебе та твої можливості, вір і ти!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook