100% відновлення: п'ять продуктів, які виведуть з печінки усе погане 

І надважливий орган відновить свою роботу

Гарбуз

Дуже корисний для печінки продукт. Однаково добре підходить і варений, і печений. 
Має гепатопротекторну властивість — бере участь у побудові клітинної мембрани гепатоцитів, обміні холестерину, перешкоджає окисленню ліпідів у клітинній мембрані. А клітковина, яку містить гарбуз, є м'яким жовчогінним і протизапальним засобом.


Буряк

 Джерело вітамінів А, групи В та фосфору. Це будівельні матеріали для клітин печінки.

Червоні ягоди

Багаті каротином, аскорбіновою кислотою та харчовими волокнами. Вони стимулюють ріст та регенерацію клітин печінки – гепатоцитів.

Зелений чай

Танін, кофеїн та вітамін С сприятиме протизапальній дії, мають антиоксидантний ефект.

Куркума

 Її ефірні олії та речовина куркумін захищають гепатоцити від токсинів, перешкоджають окислювальному стресу у клітинах.
 

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook