З’явився рейтинг найнудніших фільмів в історії

На вершині списку – «П’ятдесят відтінків сірого»

Перенесене на екран творіння письменниці Е.Л.Джеймс припало до смаку далеко не всім глядачам. Картина «П'ятдесят відтінків сірого» визнана найнуднішим фільмом в історії кіно, незважаючи на інтригуючий сюжет.

Опитування провели серед мешканців Великої Британії, яким потрібно було вибрати зі списку, складеному критиками, фільми, які вони вважають найбільш нудними. За «П'ятдесят відтінків сірого» проголосували 34% учасників опитування. Глядачів не переконала акторська гра Дакоти Джонсон і Джеймі Дорнана, а історія з БДСМ здалася швидше безглуздою, ніж еротичною.

На другому місці опинився фільм 1999 року «Відьма з Блер», він отримав 29% голосів. А на третє місце учасники опитування поставили «Зоряні війни. Епізод I: Прихована загроза» - 26% голосів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень