Вусатий Супермен дорого обійшовся творцям «Ліги справедливості»

За рослинність на обличчі Генрі Кевілла заплатили мільйони доларів

У списку найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду поки немає імені Генрі Кевілла, та віднедавна актор може сміливо вважати себе володарем найдорожчих вусів в світі.

Щоб видалити з обличчя Генрі Кевілла вуса в «Лізі справедливості» за допомогою комп'ютерної графіки, студія Warner Bros. змушена була витратити близько 25 мільйонів доларів.

Яким би смішним це не здавалося на перший погляд, насправді навколо вусів Генрі Кевілла розгорівся неабиякий конфлікт, що почався з того, що після «Ліги справедливості» актор почав зніматися у фільмі «Місія нездійсненна 6», і за контрактом зі студією Paramount відростив вуса, від яких не мав права позбутися аж до закінчення зйомок.

Тим часом «Лізі справедливості» знадобилося дозняти кілька сцен, в тому числі й за участю Генрі Кевілла, який грає роль Супермена. Студія Warner Bros. запропонувала Paramount певну суму за те, щоб та дозволила Кевіллу збрити вуса, а потім би «домалювала» їх за допомогою комп'ютерної графіки. Однак Paramount відмовилася і Генрі Кевілл вирушив на дозйомки «Ліги справедливості» з вусами, і на те, щоб їх потім «стерти», студія витратила близько 25 млн доларів, збільшивши й без того роздутий бюджет.

А вусатий Супермен став мемом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень