Вже відомо, про що буде новий фільм Тарантіно

Сюжет оприлюднило видання «Vanity Fair»

Кожен фільм Квентіна Тарантіно незмінно викликає великий інтерес у публіки, тому його новий проект, затамувавши подих, чекають багато людей. Видання «Vanity Fair» оприлюднило сюжет майбутньої картини Тарантіно, яку випустить Sony Pictures.

Деякий час тому ходили чутки про те, що Квентін зацікавився культом серійного вбивці Чарльза Менсонса і планує присвятити йому свою нову картину. Виявилося, що сюжет дійсно перенесе глядача в Лос-Анджелес 1969-го року, коли сталося жахливе вбивство вагітної дружини Романа Поланськи, актриси Шерон Тейт. Вона і четверо інших жертв були вбиті членами злочинної комуни («Сім'ї») Чарльза Менсона. На тлі цих кривавих злочинів розгорнеться друга історія, яка розповідає про молодого актора, який бажає потрапити у великий світ кіно разом зі своїм помічником-дублером.

Хто ж зіграє в новому фільмі Тарантіно – поки невідомо, проте на ролі претендують такі імениті актори, як Леонардо Ді Капіо, Том Круз, Дженніфер Лоуренс і Марго Роббі.

До речі, Чарльз Менсон буквально днями помер в американській в'язниці Коркоран, де відбував довічне ув'язнення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень