Злочинність росте, а кількість притягнутих до відповідальності зменшується

Згідно статистики на Рівненщині за 7 місяців 2016 року зареєстровано 8 500 кримінальних правопорушень, а це на майже півтори тисячі більше ніж в 2014

Проте, як відзначає начальник ГУ НП в Рівненській області Сергій Князєв, по завершенню серпня Рівненщина вийде на ту ж цифру, що й за весь 2015 – майже 10 000 правопорушень.

Також в 2016 році на 47% збільшилася кількість тяжких та особливо тяжких злочинів.

Однак, лише в 528 випадках кримінальних правопорушень особам повідомлено про підозру, що на 173 випадки менше, ніж в минулому році. Як відзначає Сергій Князєв, така різниця між ростом злочинності та зменшенням кількості притягнутих до відповідальності є виною самих поліцейських. Далі пряма мова:

В Рівненській області були суб’єктивні причини в роботі правоохоронної системи.  Протягом січня-квітня правоохоронна система мала не високу якість роботи, враховуючи ті реформи, які торкалися особистостей поліцейських. Працівники боялись тих атестаційних комісій, боялися приймати виважені рішення, і здебільшого ми фіксували пасивність роботи поліції Рівненщини. Вона була скрізь однакова: від Зарічного до Радивилова

Також Сергій Князєв сказав, що ефективно працювати поліція області почала лише «з приходом нового керівництва» з березня 2016 року. Тобто, з того періоду, коли його призначили «головним полісменом» Рівненщини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень