Завтра рух вулицею Гагаріна у Рівному знову перекривають

З 10 травня на вулиці Гагаріна відновлять ремонтні роботи, які триватимуть майже два тижні

Тож з 10 до 22 травня від «Текстильника» (перехрестя з вулицею Уласа Самчука) до світлофору на вулиці Грушевського, рух автомобілів перекриють. За словами заступника начальника міського управління ЖКГ Володимира Лапюка, на ремонт цього відрізку дороги передбачено близько 3 мільйонів гривень. Це друга частина загальної реконструкції вулиці Гагаріна, яку розпочали ще торік:

- Буде перекрита з 10 числа до 22 – на 12 днів, згідно з розпорядженням міського голови на виконання робіт по капітальному ремонту цього відрізку дороги. Це друга частина від загального кошторису вулиці Гагаріна. Першу робили торік (в сторону Сарн до перехрестя з вулицею князя Романа), в цьому році другу частину робимо, продовження (від Черняка, від Богоявленської в сторону вулиці Уласа Самчука).    

Нагадаємо, ремонтні роботи на вулиці Гагаріна розпочали напередодні Великодніх свят.

Між тим, Володимир Лапюк підтвердив можливу зміну схеми руху 45-ї маршрутки у зв’язку з реконструкцією вулиці. Адже там облаштовують зупинку громадського транспорту у напрямку, де маршрутки не їздять.

Тож, вочевидь, найближчим часом 45-та маршрутка рухатиметься і в зворотному напрямку вулицею Гагаріна.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень