У Рівному стартував благодійний марафон: програма заходів на сьогодні

Марафон триває на підтримку талановитих та соціально незахищених дітей

Відучора, 9 травня, і до середи, 18 травня, 2016 року у Рівненському міському Палаці дітей та молоді проходитиме ХХІ традиційний Благодійний марафон «З вірою в майбутнє. Щоб шляхи стелились рушниками». Символом благодійного заходу став вишитий рушник, що уособлює дорогу в життя.

Сьогодні ПДМ підготував таку програму:

16:00  Вистава за мотивами п’єс О. Зверліної «Маленькі історії». (13+). «Зразковий художній колектив» театральна студія «Маленький принц» (театральна зала).

19:00  Концерт «Народного художнього колективу» молодіжного фольклорного гурту «Веснянка», «Зразкового художнього колективу» дитячого фольклорного гурту «Весняночка», «Народного художнього колективу» молодіжного фольклорного гурту «Сільська музика» (глядацька зала).

19:30 Прем’єра вистави. М. Мрожек «У відкритому морі». (14+).«Зразковий художній колектив» театральна лабораторія «ВідСутність» (театральна зала).

Нагадаємо, що впродовж 10 днів проходитимуть концерти художніх колективів Палацу та багато інших заходів. Виручені кошти будуть направлені на підтримку талановитих та соціально незахищених  випускників Палацу – учасників Марафону. Ними цьогоріч стали: Юлія Чабар (Школа образотворчого мистецтва), Анна Бойко (Школа східних єдиноборств), Назар Дем’янчук (Школа бізнесу), Карина Садоха (літературно-розвивальна студія «ЛітЕра»).

Також допомогу отримають двоє дітей з особливими потребами, сестра загиблого воїна в АТО, вихованка Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості, а також діти онкогематологічного відділення рівненської дитячої обласної лікарні.

Важливо, що кожен учасник Марафону отримає не лише матеріальну допомогу для здійснення власних  творчих планів, але й духовну та моральну підтримку від усіх вихованців Палацу, гостей Марафону та благодійників.

"Марафон як унікальне соціокультурне явище нашого міста вже впродовж двадцяти одного року робить благодійну справу – допомогає талановитим дітям реалізувати свою мрію. Соціальну відповідальність  взяли на себе не лише працівники Палацу, а й 5-тисячна армія вихованців ПДМу та їх батьки. Всі разом дають надію тим, кому вона сьогодні вкрай необхідна.

Благодійний Марафон – це  проект, який переслідує не лише одну благородну мету: з одного боку  – простягає руку допомоги тим дітям, які її потребують,  а з іншого боку для кожного без винятку вихованця закладу надає унікальну можливість проявити себе, продемонструвати cвій талант та набуті знання, оскільки всі концерти Марафону – це звітні концерти вихованців Палацу", - зазначають у ПДМі.

Цьогоріч в рамках Благодійного Марафону Зразковий художній колектив камерний хор «Аве Марія» здобуватиме звання Народний, клуб «Музика мрій» - звання Зразковий. Право називатися Зразковою буде доводити і «Майстерня поліського побуту» Школи образотворчого мистецтва. 25-річчя святкує «Зразковий художній колектив» ансамблю естрадно-спортивного танцю «Грація».

Вдруге в рамках Благодійного Марафону проходитиме фольклорно-етнографічне свято «Етно-коло ПДМу», яке вже полюбилося рівнянам.

Всього на відвідувачів чекає більше 40 заходів впродовж 10 днів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень