Захоплення окупантами Авдіївки: у НАТО пояснили, як це вдалося ворогу

Про це розказав генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг

На донеччині захоплення рф Авдіївки свідчить про важку ситуацію на фронті. Але це не матиме суттєвого стратегічного впливу на ситуацію.

Про це в інтерв’ю «Радіо свобода» заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг:

- Ми не віримо, що той факт, що українські війська відступили з Авдіївки, сам по собі істотно змінить стратегічну ситуацію.

 

Водночас це нагадує нам про те, що Росія готова пожертвувати багатьма солдатами лише задля незначних територіальних здобутків, – зауважив високопосадовець.

 

Перші помітні військові успіхи російських сил в Україні за останні місяці Столтенберґ назвав наслідком того, що Росія заручилася «значною військовою підтримкою від Ірану, Північної Кореї», а також – наростила власне виробництво й мобілізувала більше сил».

Також він наголосив, що Україні необхідно надавати потрібну допомогу у вигляді боєприпасів й інші її види:

- Звісно ж треба, щоб Україна мобілізувала особовий склад, необхідний для продовження боротьби з російськими загарбниками, – резюмував генсекретар Альянсу.

Нагадаємо, що 16 лютого, головнокомандувач ЗС України заявив, що наші бійці виходять з Авдіївки, та переходять до оборонних дій за його рубежами.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень