«Загорецька Людмила Степанівна» віддала свого головного коміка у Рівне

Антіпов стане тренером офіційної регіональної «Ліги сміху»

Чемпіонат України з гумору збере у Рівному всіх відомих жартівників країни.

Фестиваль офіційної регіональної рівненської «Ліги сміху» розпочнеться у Рівному 30 березня.

До участі допустять 25 команд, які протягом п’яти днів, з 30 березня по 3 квітня, боротимуться за право грати у сезоні 2018 року. Ігри сезону розпочнуться з 17 травня, а завершаться фіналом, який запланований на 6 грудня.

Голова організації «Клуб веселих та найкмітливіших Рівненщини» Юрій Ліпський прогнозує, що сезон буде цікавим. В тому числі і через те, що тренуватимуть учасників імениті гості. Розповідає Юрій Ліпський:

У нас вже затверджений склад журі. Цього року це відомі гравці команд Телевізійної «Ліги сміху»: Віктор Іваницький з команди «Заїнька», Аліна Гордієнко, Дмитро Зеленський та Святослав Антіпов з команди «Загорецька Людмила Степанівна».

Юрій Ліпський зауважив, що найважче було запросити Святослава Антіпова, адже усі регіональні «Ліги сміху» хотіли бачити його у себе:

Ми не могли  підступити до Святослава Антіпова, такий він популярний був на телевізійній «Лізі сміху». Ми мусили його видзвонювати і призначати зустріч десь за межами знімального майданчика. Це була ціла спецоперація, в результаті він погодився приїхати у Рівне як тренер. Думаю, тільки через нього до нас прийде багато команд.

Нагадаємо, рівненські команди добре зарекомендували себе на фестивалі «Телевізійної ліги сміху» в Одесі. Через це, до речі, українські заробітчани в Італії кличуть рівненських жартівників до себе у гості. 

До слова, львівська команда коміків «Загорецька Людмила Степанівна» миттєво підкорила українців нестандартним гумором та своїми фірмовими фразами. Про «Загорецьку Людмилу Степанівну» багато хто дізнався завдяки «Лізі Сміху», однак Віктор Розовий та Святослав Антіпов далеко не новачки серед коміків. Свою команду хлопці заснували ще 2011 року. На той час вони були гравцями двох КВК-команд Львівської політехніки. Одразу розкриємо інтригу: реальної Загорецької Людмили Степанівни не існує, тому назва, як і сам гумор львів'ян, небанальна. Свій шлях до «гумористичного дна» «Загорецька» починала з участі в різних західноукраїнських лігах КВК. Вперше команда гучно заявила про себе вже через рік після створення. Четвірка в складі Олександра Лопушанського, Віктора Розового, Святослава Антіпова та Андрія Лазарця дійшла до фіналу Львівської ліги КВК «Європа». Попри те, що команда посіла останнє місце в фіналі, «Загорецьку Людмилу Степанівну» назвали головним відкриттям сезону.

У перший сезон створення Ліги сміху львівська команда впевнено виграла рівненську Лігу сміху, а в другому сезоні стала чемпіоном тернопільської. Третій сезон чемпіонату з гумору став для хлопців тріумфальним, адже вони виграли головну лігу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень