Сміх на експорт: рівненських жартівників кличуть за кордон

Українці кличуть своїх, бо хочуть «рідного гумору»

Юрій Ліпський

Українські заробітчани в Італії кличуть рівненських жартівників до себе у гості. Такою радісною новиною поділився з журналістами керівник ГО «Клуб веселих та найкмітливіших Рівненщини» Юрій Ліпський:

Українська діаспора в Італії запрошує нас на концерт у Рим на травень цього року. Це вперше ми будемо співпрацювати з нашими українськими заробітчанами. Наші виступи побачили в Інтернеті і зі мною зв’язались представники української діаспори в Італії. Познайомились ми через соціальні мережі. Там і домовились. Хотілося б дуже, щоб у цю поїздку поїхало кілька рівненських команд.

Якщо такий експеримент, як його називає сам Юрій Ліпський, буде вдалим, то представники рівненської «Ліги сміху» поїдуть до заробітчан в Іспанію.

Острозька “Збірна Ювілейного”

Не виключено, що рівненські команди «Ліги сміху» побувають і на престижному «зльоті» жартівників. Розповідає Юрій Ліпський:

Не один рік ми співпрацюємо із «Західно-Європейською лігою КВН», це Німеччина. У вересні нас знову запрошують на тиждень європейського гумору. Фестиваль буде проходити у Греції. Минулого року там було 13 країн з Європи, які тиждень відпочивають на березі моря, жартують, проводять різні вечори. Планується справжня тусовка жартівників.

До слова, рівненські команди жартівників добре зарекомендували себе на фестивалі «Телевізійної Ліги сміху» в Одесі, яку організовує «Студія Квартал-95».

"Крик Вільгельма" - команда з Рівного

Два рівненських колективи пройшли до дургого туру фестивалю. Це добре відомі рівнянам «Збірна Ювілейого» та «Крик Вільгельма».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень