На Рівненщині з гумористами хотіли розрахуватися бурштином

Саме так пожартував «головний КВН-щик» Рівненщини Юрій Ліпський з приводу приїзду до нашої області двох відомих гумористичних команд «Прозрачний гонщик» і «Отдыхаем вместе»

Під час прес-конференції гості багато жартували про бурштин і навіть сказали, що в одному з північних районів області їм пропонували розрахуватися бурштином.

Приводом поспілкуватися з колективами став старт їх концертного туру в Рівненській області. Він триватиме з 30 серпня до 7 вересня 2016 року. Колективи виступатимуть в таких містах як Костопіль, Млинів, Радивилів, Дубровиця, Сарни, Острог, і, звісно ж, Рівне. Зокрема, концерт в нашому місті відбудеться 31 серпня, 0 19:00, в МПК «Текстильник».

Проте, окрім запрошених знаменитостей, тур має ще одну «соціальну» родзинку – він є благодійним. Детальніше про це розповідає голова правління РОМГО «КВН Рівненщини» Юрій Ліпський:

Ми з кожним районним центром вирішували по якій позиції кому потрібно допомогти. В Рівному, наприклад, ми хочемо допомогти дітям, яким немає року і які мають вроджені вади. В Радивилові ми розмовляли з головою районної ради, й він попросив допомогти воїну АТО, який потребує протезування.  І так кожен район давав нам якусь пропозицію, на яку ми погоджувалися, і хочемо цим туром долучитися до благодійної акції

Також хлопці відмітили, що в запланованій програмі прозвучать окрім вже знайомих глядачеві жатрів і нові доробки. Учасники команди «Отдыхаем вместе» жартували, що за тижні туру вже навчили російськомовного Макра Куцевалова, актора команди «Прозрачний гонщик» розмовляти українською. На прес-конференції Марк і справді спілкувався «солов’їною» і навіть розповів, що вже готує свою традиційну рецензію про місто. На цей раз про Рівне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень