Як на Рівненщині відзначать річницю з Дня народження Кобзаря

Заходи відбудуться у центрі міста

Сьогодні у Рівному, на майдані Незалежності, об 11 годині покладуть квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку. Потому  тут розпочнеться поетичний марафон до 204-ї річниці від Дня народження Великого Поета.

Цього дня о 12 годині в облмуздрамтеатрі відбудуться урочистості, де для присутніх презентують тематичні літературно-музичні композиції.

Також в області підсумують результати ІІІ туру ХVII Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої». А у вівторок,  13 березня, об 11.00 нагородять переможців конкурсу в обласній універсальній науковій бібліотеці. 

Заходи щодо вшанування Кобзаря проходитимуть також у всіх районах та містах області. Під час Шевченківських днів відбудуться  пізнавальні квести та літературні вечори, поетичні марафони та конкурси, виставки-інсталяції та виїзні екскурсії.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень