«Не буде захисту - самодурство продовжиться», - про звільнення за фото в купальнику виховательки з Рівненщини

Користувачі соцмереж пишуть слова підтримки виховательці і засуджують завідувачку дитсадка, яка її звільнила

Одне з фото, через яке постраждала Віта Черешньовська 

Про звільнення з роботи виховательки Віти Черешньовської у селі Бугаївка Радивилівського району ми писали у публікаціях На Рівненщині звільнили з роботи виховательку за фото в купальнику у соцмережах та Про лелек, Клеопатру й нормальність: нове у справі виховательки з Рівненщини, звільненої за фото у соцмережах.

Педагоги і не тільки у соцмережі викладають фото у купальниках на знак підтримки Віти Черешньовської. А більшість користувачів просто обурюється несправедливості, яка виникла у селі Бугаївка. 

Ми зібрали найцікавіші їхні коментарі:

Ліана Диновська 10 год · Хтось може розібратись з цією Клеопатрою? Хіба нормально виховательці самій боротися з сільським головою, який є там «рішаючим» і з завідуючою Клеопатрою? Так не може бути!

Сергей Секрет я правильно понял, что директриса сама считает, что детей лелека приносит?) а голова сильради еще тот моралист)

Вадим Нерета Мабуть, завідуючка і сільський голова разом кормлять того лелеку, що дітей приносить))

Олеся Буднякова  А що роблять дошкільнята в соцмережах? А на городі в купальнику ціле літо - це що, аморально?

Ліана Диновська Якщо поруч ще й чоловік, то все! Треба вже їх з села виселяти. Тим більше- сільський голова бачу такий самий! Це жах! Як цій сім`ї далі жити в селі і спокійно працювати? Якщо обласні освітяни не захистять, самодурство буде продовжуватись!

Вікторія Орещук Краще вона була б Пташка Пташкіна (Курка Куркіна), зробила з себе посміховисько на всю країну. Про Бугаївську Клеопатру заговорили і за кордоном. Можливо, потрібно втрутитись міністру освіти?

Vadya Boiko Клеопатра ха-ха!

Альона Рудик Я б не хотіла таку завідувачку у садочку своєї дитини і дуже шкода, що вона та ій подібні працюють у освіті. Кришування такої поведінки - аморальне, але не здивуюсь про спільне коріння сільського голови і Клеопатри. Ганьба, що такі люди ще когось повчають (

Ганна Поміркована‎ 1 год ·Віто, Ви молодчинка!!! Тримайтеся-ми з вами!!! Правда на вашій стороні...Завідувачку - в СРСР... "де не було сексу")))))

Лена Прокопчук Теперь детей нельзя травмировать и водить на пляжи.Теперь им вталкивают аморальность отдыха и все тетеньки с дяденьками на ПЛЯЖЕ - это секс-монстры....

Irina Lomonos Жах, які вони зашорені ці педагоги разом із сільським головою. Як вони можуть навчити чогось новго цікавого дітей, якщо в них ідеальна картинка "сіли в наметику поїли і пішли собі". Таким людям і Європа не потрібна - бо там же вчать поганому - ЖАХ

Наталя Пашинська Дуже багато хто розуміє слово "педагог" як "зашорений" наглядач над дітьми, а не нормальна людина. Може досить вже цієї тупої показної "правильності", а пора вже сповідувати справжні цінності? Діти прекрасно зрозуміли б, що це - чоловік і дружина, які кохають одне одного, і це - НОРМАЛЬНО. І цілуватися на відпочинку - ЦЕ НОРМАЛЬНО. Думаю, навіть сучасні діти вже розумніші за цю дивну завідувачку, яка або заздрить, або не знайшла до чого придертися, а їй це потрібно було.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень