Від мамонтів: у Рівному оголосили збір інформації з історії міста

Зробили це в межах проекту "Від мамонтів до Рівного"

Старт збору інформації про історичні місця, об’єкти археології Рівного (вулиці, будинки, де жили відомі люди, або просто старі будинки, які пов’язані з певною епохою, місця, які відігравали колись важливу роль у житті міста) оголосили у міському управління культури і туризму Рівного. На основі зібраної інформації буде створена спеціальна база даних та сайт.

Тож в управлінні культури і туризму закликали:

Маєте фото чи відео колишнього міста? Чи, можливо, поруч з вашим будинком, будівля, історія якої дуже давня? А, може, ви знаєте легенду чи можете написати казку про місто? 

Усіх, хто має цікаву інформацію з історії міста, просять заповнити анкету. Також окрему анкету створили для тих, хто знає легенди та казки про Рівне. Її можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, що проект "Від мамонтів до Рівного" був учасником проекту "Громадський бюджет Рівного" і набрав необхідну кількість голосів рівнян, щоб отримати фінансування з міського бюджету на реалізацію. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень