У Здолбунівському районі затримали злодіїв, які викрали кабелю із електропотягів на 20 тисяч (ФОТО)

Понад 20 тисяч гривень збитку завдали Львівській залізниці двоє зловмисників. Із вагонів електропотягів вони викрали 257 метрів різного виду кабелю. На «гарячому» злодіїв затримали працівники депо та викликали поліцейських.

Уродженець Тернопільської області, 29-річний житель Здолбунова, першу крадіжку кабелю скоїв у квітні цьогоріч. Через кілька тижнів знову навідався за черговою партією. Однак, заснув неподалік місця злочину (був нетверезим). Там його разом із викраденим майном та знаряддям побачили працівники станції та викликали поліцію.

[media=61900]

Правоохоронці доставили його до Здолбунівського відділення поліції. З’ясувалося, що зловмисник під час обох крадіжок зумів поцупити 227 метрів різного виду кабелю. До того ж він уже перебував на лаві підсудних за скоєння крадіжки, однак тоді поніс умовне покарання.

А у ніч на 22 травня працівники моторвагонного депо станції Здолбунів затримали ще одного крадія на «гарячому». Слідчо-оперативна група, яка одразу прибула за викликом, затримала його із майже 110 метрами кабелю. Згодом 47-річний житель села Плоска Острозького району зізнався, що у ніч на 13 травня скоїв крадіжку іще 20 метрів кабелю.


У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що чоловік неодноразово був судимий за скоєння крадіжок та за незаконне зберігання наркотичних засобів. У грудні торік звільнився із місць позбавлення волі та наразі перебуває на обліку у поліції як особа, причетна до незаконного обігу наркотиків.



У ході досудового розслідування поліцейські перевірятимуть обох зловмисників на причетність їх до скоєння інших злочинів на території району та області.


Відділ комунікації ГУНП
в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень