«У Шустика стався гіпертонічний криз», - адвокат лікаря

Серйозне погіршення стану здоров’я

У головного лікаря Рівненського діагностичного центру Романа Шустика значно погіршився стан здоров’я. Принаймні так стверджує його адвокат Ірина Пашкевич.

Так, у медика стався гіпертонічний криз - різкий підйом артеріального тиску - найбільш часта причина ішемічного інсульту і крововиливу в мозок. 

Через це він не зміг прибути на судове засідання в Рівненському апеляційному суді, яке призначили на сьогодні.

Апелює до суду захисник Шустика Ірина Пашкевич, щоб змінити своєму підзахисному запобіжний захід, а також повернути заставу, яку внесли за лікаря.

Ці кошти, каже адвокат, збирала ціла громада з колег, друзів і родичів Шустика, тому їх потрібно повернути людям.

Сьогодні засідання перенесли, адже справу розглядає колегія з трьох суддів, але один із працівників феміди не з’явився з поважних причин.

Прокуратура вирішила, що засідання  можна проводити без одного судді, однак згідно з чинним законодавством - це помилка прокурора, - зазначила адвокат Шустика.

Тому поклопоталася, щоб засідання перенесли на іншу дату. Суд обрав для розгляду справи 15 червня, тобто четвер цього тижня. Засідання розпочнеться о 9-ій. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень