Яким було перше засідання суду у справі кривавого вбивства стиліста Сєржа (ФОТО)

Підозрювана Тетяна Літвінова мовчки слухала прокурора та суддю

Підозрювана у вбивстві перукаря Сергія Літвінова, його колишня дружина Тетяна, частково визнала провину за скоєне.

Під час судового засідання, де їй обирали міру запобіжного заходу, Тетяна Літвінова не була багатослівною – лише просила про домашній арешт. Однак Літвінова не вказала місце, де зможе жити на час цього арешту. До того ж, прокурор запевнив, що підозрювана може незаконно впливати на свідків у справі, якщо буде під домашнім арештом. До слова, свідки - це її родичі та сусіди.

Захисник підозрюваної Дмитро Сокол повідомив, що підозрювану ще не допитували. Втім, за його словами, Тетяна Літвінова частково визнає свою вину, але пояснює, що діяла не через корисливі мотиви. 

Суддя Рівненського міського суду Мар’ян  Головчак оголосив про обрання запобіжного заходу:

Клопотання слідчого – задовольнити. Обрати відносно Літвінової Тетяни Андріївни запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Строк рахувати з моменту затримання – тобто з 7:30 ранку 25 травня 2017. Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до апеляційного суду Рівненської області протягом п‘яти діб.

Адвокат Дмитро Сокол ще не знає, чи подаватиме апеляцію.

Як відомо, в Україну Тетяну Літвінову привезли зранку 25 травня. Тоді ж стало відомо про її вагітність. Також повідомлялось про те, що підозрювана у скоєнні тяжкого злочину, перебуваючи у Єгипті, прийняла іслам.

Нагадаємо, у лютому тіло рівненського перерукаря-стиліста Сергія Літвінова знайшли у коморі в квартирі, де жила його дружина. У тому ж помешканні разом із дітьми подружжя декілька днів поспіль перебувала мати Тетяни Літвінової, яка присягається, що не знала про труп. Її донька своєю чергою терміново поїхала до Єгипту. Згодом Інтерпол оголосив у розшук Літвінову, а вже у березні 2017 року поліція Єгипту її затримала.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень