Затримання з хабаром керівника діагностичного центру: думки рівнян з приводу

Одні висловлюють підтримку затриманому, інші вважають, що потрібно міняти систему, яка змушує медиків брати хабарі

Нагадаємо, що вчора затримали з хабарем головного лікаря Рівненського обласного діагностичного центру Романа Шустика з хабарем у 2000 доларів. 

Частина користувачів соцмережі Фейсбук з Рівного відреагували на це повідомлення словами підтримки затриманому:

Виктория Левчук‎ Романе Петровичу, тримайтесь! Сотні людей знають Вас, як порядну людину і чудового лікаря! Мужності Вам вистояти!

Танюша Мисливець Ми з Вами та ніколи не повіримо наклепам, якими намагаються Вас очернити !!!!!!

Оксана Новікова Підстава чистої води. Викреслено рік життя. Які ж люди жорстокі: тішаться чужим горем . Рома, на жаль, не прочитає ці коментарі. Але лікарська спільнота повинна з розумінням віднестися, бо направду хороша людина, яка переймалася, в першу чергу, людьми

Муляр Олена Комусь, певно, дуже на місце Романа Петровича захотілося! А тут ще й кабінет репродуктології новий відкрився... якраз прийде той, хто брати буде! А той, хто не брав, то приберуть ( отак з такими людьми вчиняють ).

Куровская Татьяна Роман Петрович - це людина, яка скоріше своє віддасть задля блага людей і їх здоров'я!!! завжди допоможе і підтримає словом і діями!!! це єдина Людина у моєму житті, яка відгукнеться порадою і підтримкою, не вимагаючи навзаєм НІЧОГО. Неймовірно добре серце, воістину професіонал, Лікар, який дарує надію і нове життя парам, що її потребують!!

Роман Шустик

Втім, були й такі, які зауважували, що в цьому випадку не йдеться про пофесійність:

Svyatoslav Klichuk Новина про затримання головного лікаря діагностичного центру на хабарі за працевлаштування мене вразила, декого шокувала. Читаю коментарі - багато людей пишуть - хороша людина, хороший спеціаліст...Але факт, очевидно, мав місце. Ще люди коментують: усі лікарі беруть хабарі за працевлаштування в медзаклади. Не знаю чи правда, але якщо так, то терміново, невідкладно треба робити медичну реформу. Щоб лікарі лікували, а не заглядали в кишені. Щоб медсестри доглядали, а не чекали на 50 грн, бо перед тим заплатили за працевлаштування. Затримання це наслідок роботи системи. На зміну одному лікарю, який бере, приходить інший, який купує ліки та медобладнання на тендерах по завищеним цінам, і т.д. і т.п. Політики, робіть щось.

Сергій Ковальчук в мене підозра, що лікарі мусять брати, бо так працює система: хочеш бути головним лікарем - мусиш передавати кеш вгору... :( І спеціальність мусить обирати: або погоджується на такі умови, бере гріх на душу і пробує керувати закладом, або ні.

Olga Volya Побачите, хто туди буде іти в разі звільнення нині діючого. Думаю, що це все готувалось заранні.

Kordonets Oleg завжди є вибір... міг відмовитись і послати на, і вся "підготовка" - коту під хвіст, а так 100% знали, що поведеться :)

Nadiya Negur в медицині так само, як і в політиці...... за якими схемами приходять, за такими схемами і працюють надалі.....

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень