У Рівному з’являться нові сміттєві баки

Незабаром на "Північному” та в районі Льонокомбінату з’явиться 60 нових сміттєвих контейнерів для поліетилену, скла та картону

Як повідомив директор Рівненського комунального підприємства «КАТП 1728» Ростислав Кралюк, 25 серпня 2015 року відбулося розкриття тендерних пропозицій по закупівлі контейнерів для роздільного збору ТПВ, у конкурсі взяло участь 3 учасників. Пропозиція ТОВ «Наукововиробниче підприємство «Укрресурс» з міста Луцьк була визнана тендерним комітетом кращою та відповідно акцептована.

На 16 вересня цього року заплановано укладення договору з ТОВ «Наукововиробниче підприємство «Укрресурс» та Рівненським комунальним підприємством «КАТП 1728» на придбання контейнерів в наступній кількості та асортименті:  

-  для ПЕТ пляшки та інших виробів з пластику та поліетилену - 40 шт.;

-  для скла  - 10 шт.;

-  для паперу і картону - 10 шт.

Вже в жовтні поточного року зазначені контейнери будуть розміщені на мікрорайоні "Північний" та в районі Льонокомбінату.

З метою забезпечення жителів Рівного повною та достовірною інформацією щодо переліку комунальних послуг, що надає КАТП 1728, зокрема пільговим категоріям населення, ми розміщуємо інформаційні матеріали на сайті www.katp1728.rv.ua.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень