У Рівному відбулася щорічна педагогічна конференція

Традиційно перед початком нового навчального року освітяни міста зібралися для підбиття підсумків попереднього та визначення завдань на наступний рік

Конфнренція супроводжувалася виступами творчих колективів Палацу дітей та молоді. А розпочався захід із нагородження 10-ти кращих педагогів стипендією міського голови. Відзначили також і кращі дошкільні і загальноосвітні заклади міста. Міський голова Рівного Володимир Хомко роботу освітян оцінив «на відмінно», каже що і міська влада робить все можливе для покращення умов у закладах освіти:

 

 

В цьому році ми дали на освіту на капітальні видатки 18 мільйонів - майже вдвічі більше, ніж в минулому році. Три дитячих садка будуть здані за останні півтора року, відремонтовані школи, утеплені фасади, лічильники... Віддача є і від педагогів, тому що ця молодь, яка підросла, яка воює в АТО - це їхня заслуга. Попри ту скруту, попри невесокі заробітні плати, попри різні інсценуації навколо педагогічних працівників - освітня галузь міста Рівного працює "на відмінно".

Між тим, заступник міського голови Галина Кульчинська відзначила високий рівень якості освіти у рівненських школах, що і показали результати ЗНО з української мови та літератури. Нагадаємо, за результатами зовнішнього незалежного оцінювання у сотню кращих шкіл України із 7 з половиною тисяч загальноосвітніх закладів нашої держави увійшло 5 рівненських шкіл. А із 51 випускника, що отримали максимальний бал із цього предмету – 17 саме з обласного центру. У рейтингу 200 кращих ліцеїв та гімназій України Рівне посіло почесне 5 місце.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень