У Рівному витратили майже два мільйони гривень на видовища

Відбувся звіт організаторів проектів «Рівне – місто унікальних подій»

На проведення заходів з міського бюджету було виділено близько 2 млн грн і проведено 38 заходів. Організатори заходів прозвітували, що витрачали кошти на друковану продукцію, проживання в готелях, подарунки гостям, оренду залів тощо. Своїми враження від проведених заходів поділилася автор проекту, заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська:

Багато проектів вже стали брендами Рівного. Це і Різдвяниий бал, і Металеве серце України. Особливо Металеве серце є надзвичайно дороговартісним проектом, який ми вперше фінансували в цьому році.

Але тепер ми можемо бачити безцінні презенти учасників фестивалю у нас на Лебединці.

Галина Кульчинська зазначила, що поки невідомо, яка сума з міського бюджету буде виділена на заходи у наступному, 2018 році, але однозначно проект «Рівне – місто унікальних подій» має продовжуватися. Проте, будуть переглянуті положення про цей проект, і вимоги про використання бюджетних коштів будуть жорсткіші.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень