Рівняни мають можливість виграти сімейну поїздку у Карпати

Такий шанс отримають ті, хто відвідає усі заходи в рамках культурного проекту «Рівне – місто унікальних подій»

Сьогодні у міському Будинку культури відбулася презентація затверджених до фінансування проектів. Із заявлених 59-ти пройшли майже всі. Докладніше про те, за яких умов можна виграти приз, розповідає начальник міського управління культури Тарас Максименко:

- Кожна площадка і кожен захід має наклейку. Вона пов’язана з локацією події, тобто, Будинок культури, Палац культури, художня школа, зоопарк, парк, наприклад. Ви отримуєте наклейку, клеїте її в карту, і хто збере найбільше наклейок – ми вже домовилися з одною із туристичних агенцій – вона подарує переможцю поїздку родинну в Карпати. Це той, хто збере 54 наклейки. Якщо буде таких багато – ми проведемо розіграш.  

 

Призи приготували ще 15-м учасникам заходів, які зберуть найбільшу кількість наклейок. Це можуть бути квитки в зоопарк, на каруселі у парку Шевченка чи у дитячий розважальний центр Скай-ап.

В рамках проекту «Рівне – місто унікальних подій» поєднали і пропозиції до громадського бюджету, і давно відомі та традиційні у Рівному культурні заходи а також і зовсім нові. Серед них, до прикладу, є Міжнародне бієнале «Графіті афтограф» в рамках якого вихованці ПДМу дещо урізноманітнять фасади рівненських будинків. Ідея виникла ще у 2008-му році, коли відбувся перший міжнародний проект, участь у якому брала молодь з польського міста Краків. Нині проект вирішили відродити, розповідає  керівник школи образотворчого мистецтва Палацу дітей та молоді Карина Дмітрієва:

 

- Ідея виникла відродити цей проект, запросити знов наших друзів з Польщі (може, і з інших країн) для того, щоби руками дітей негарні сірі будівлі нашого міста перетворилися в якісь яскраві арт-об`єкти.

 

До речі, проект «Рівне - місто унікальних подій» уже стартував у суботу, 4 березня, з фестивалю «Весна Івасюка» і триватиме аж до «Різдвяних піснеспівів» 19 січня.

Управління культури розробило календар заходів, це за сумісництвом і карта, на яку треба клеїти наклейки.

Мапи можна отримати у закладах культури нашого міста.

До речі, наступний захід –  рівненська міська телевізійна ліга КВН «Крок» заплановано на 15 березня - у міському палаці культури «Текстильник».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень