У Рівному продають «бандерівський» цукор

Його подають до чаю та кави

Пакує цукор у пакетики з фактами з історії УПА приватний підприємець зі Здолбунова Віталій Вискорко. Так, на пакетиках з цукром, які подають до напоїв у кондитерській «Хвилинка», що на проспекті Миру у Рівному, на червоно-чорному фоні (кольори прапору Української Повстанської Армії) є такий текст:

Армія УПА поставила абсолютний РЕКОРД, утримуючись на фактично окупованій території майже 20 років. Технології та методи українських вояків вивчали навіть кубинські повстанці Фіделя Кастро.

«Якби в мене була така армія, як УПА, німецький чобіт ніколи не топтав би землю Франції», - казав Шарль де Голль, президент Франції у 1958-1969 роках.    

Звідки ідея оформляти пакетики з цукром фактами з історії України, розповідає менеджер ПП Вискорко Ольга Нетичук:

У нас зараз серія саме така є. «Неймовірна Україна» називається. Там і Пилип Орлик, і піски Херсону. Там такі, наприклад, тексти: «Український завод «Південмаш» Дніпропетровськ виготовляє найбільш екологічно чисті ракети у світі», «Україна є першою в світі з виробництва меду на душу населення», «Автор першої в світі Конституції - Пилип Орлик», «Українець Микола Сябристий, хоч і не лівша, але підкував блоху, зробив найменшу в світі книгу. Ну, такі всякі досягнення про Україну. Так, щоб цікаво було, бо колекціонери пакетики з цукром збирають.

Факти з історії України для оформлення пакетиків з цукром шукають в Інтернеті. Ольга Нетичук каже, що раніше вони робили пакетики з написом «Єдина Україна». Але він уже приївся, тому вирішили змінити підхід до патріотичних написів.

Окрім патріотичних пакетиків, підприємець Вискорко пакує цукор у пакетиками з інформацією про знаки зодіаку, з передбаченнями.

Робить на замовлення і брендові пакетики, приміром, з написами назв футбольного клубу «Верес», Національного університету водного господарства і природокористування, кав’ярень «Чорна королева», «Базікало» тощо.

Ольга Нетичук каже:

Замовляють наш цукор не тільки кав’ярні та різні організації з Хмельниччини, Тернопільщини, Миколаївщини, Херсонщини, а й колекціонери з усієї України. Приміром, у Києві є колекціонер, який має геть усі різновиди пакетиків з цукром, які виготовив підприємець Вискорко за весь період своєї діяльності.

Коштує один пакетик з цукром вагою 4 г 14,5 коп. Брендовий – дорожчий на 2 копійки.    

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень