У поліції на Рівненщині відбулась серйозна рокіровка?

У трьох районах Рівненщини представили нових керівників поліції

Особовому складу Вараського відділу, Корецького та Млинівського відділень поліції у понеділок, 13 листопада, керівництво Головного управління Нацполіції в Рівненській області представило нових керівників.

Заступники начальника ГУНП в Рівненській області Людвіг Файт, Сергій Волков і Руслан Стрельбіцький представляли керівників районих управлінь.

Вони зазначили, що на нових керівників покладено зобов’язання першочергово провести превентивні заходи, забезпечити правопорядок на території районів.

Керівники очолюватимуть районні відділи тимчасово.

Тож, у Вараському відділі поліції тепер керуватиме поліцейськими 40-річний Сергій Кір’янов, підполковник поліції, який із березня 2016 року керував поліцією Зарічненщини.

Скрін з сюжету ТСН.

У Корецькому відділенні поліції представили 38-річного підполковника поліції Івана Крайняя, який до цього обіймав посаду заступника начальника Рівненського відділу поліції.

Іван Крайняй

У Млинівському відділенні поліції представили 38-річного підполковника поліції Михайла Євтушика, який із липня 2016 року очолював Рокитнівське відділення поліції.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень