Рівнянці, яка хоче стати поліцейською, влаштували екскурсію з визначної нагоди (ФОТО/ВІДЕО)

Бачила собак і вдягала бронежилет

Життя Яни Мартиненко змінилося після сюжету про її мрію стати поліцейською. Її почали впізнавати на вулицях рідного міста, області та навіть у столиці, де та навчалася. У день повноліття слабозорої дівчинки поліцейські вирішили познайомити іменинницю з усієї великою родиною рівненських поліцейських. Про це повідомляють у прес-службі Нацполіції області:

Дізнавшись про історію дівчинки з Березного, начальник ГУ НП в Рівненській області Валерій Самчук зустрівся з нею особисто, аби привітати юну прихильницю правоохоронців з днем народження.
У невимушеному спілкуванні за робочим столом керівника обласної поліції Яна не приховує захоплення та зізнається, що не полишає надії стати начальником поліції, аби і самій забезпечувати спокій громадян.

У цей день дівчинку разом з мамою ознайомили з історією становлення правоохоронних органів на Рівненщині та в Україні зокрема.
Далі Яна завітала в гості до патрульної служби Рівного. Сергій Мерчук також долучився до вітань з нагоди повноліття Яни та побажав за будь-яких обставин досягати своєї мети.

Яні розповіли про роботу велопатруля, чергової частини та навіть дозволили приміряти бронежилет зі поліцейською екіпіровкою. Яна не приховувала радості та захоплення і навіть не хотіла прощатися з патрульними, які, до того ж, поділилися з нею власними традиціями, започаткованими на службі.


Утім, на цьому знайомство з роботою поліцейських не закінчилося і Яну гостинно прийняли у Кінологічному центрі ГУНП в Рівненській області. Їй розповіли чи не про кожного собаку, який допомагає нести службу на вулицях Рівного та в зоні АТО.
Наостанок іменинницю познайомили ближче з найбільш дружелюбною «вихованицею» центру — спанієлем Ельзою, яка спеціалізується на пошуку наркотиків.
18-річна Яна Мартиненко повернулася до рідного дому з гостинцями та подарунками, які вручили їй на згадку поліцейські. Попереду в дівчини медичні комісії, курси опанування масажу — чи не єдине ремесло, яким зможе займатися незряча дівчинка у майбутньому. Та основне — доросле життя з усіма його радощами та труднощами. Однак Яна нині щаслива тим, що має велику родину  – родину, яка зветься Поліція.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень