Замість хороших ідей - особиста гра: у міськраді Рівного розпадається фракція

Заяву про вихід з неї зробили два депутати

Про вихід з фракції «Громадський контроль» сьогодні на сесії міськради заявив її голова Святослав Стельмащук (на фото вгорі), адже, за його словами,

фракція існує лише на папері.

Міський голова Рівного Хомко зіронізував, що

після прориву Саакашвілі - це друга важлива подія за цей тиждень.

Про вихід з фракції заявила також депутат Тетяна Чубай – дружина депутата Олександра Чубая, який перебуває у фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Таким чином у фракції «Громадський контроль» залишилося три члени:

Роман Яворський (голова фракції), Любов Романюк (заступник голови фракції) та Святослав Євтушенко.

До речі, після заяви на сесії Святослав Стельмащук пояснив причини виходу з фракції на своїй сторінці  у соцмережі Фейсбук:

Основним принципом роботи фракції «Громадський контроль» у Рівненській міській раді було ініціювання та реалізація максимуму хороших ідей для міста. Проте, ми спостерігаємо, що у роботі фракції відсутня будь-яка єдність та спільна позиція. Зокрема, відсутній порядок прийняття рішень, оскільки у кожного із депутатів свої політичні погляди.

 

Про це свідчить і заява голови партії «Громадський контроль» Романа Денисюка,  яку ще півроку тому він проголосив у сесійній залі. У ній йшлося про те, що депутати почали «грати в особисту гру», тим самим, нехтуючи цінностями усієї команди, яка привела їх до перемоги. А також зазначалося про необхідність припинення діяльності фракції у Рівненській міській раді. Тоді більшістю голосів депутатів фракції принято рішення про продовження існування фракції «Громадський контроль» в Рівнераді.

 

Я, як людина відповідальна, звик працювати за командним принципом, аби досягти бажаного результату. 
Проте за півроку ситуація не змінилася.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень