Нові факти у справі затриманого за хабарництво депутата міськради Рівного Кудріна

Їх оприлюднив нардеп Ігор Мосійчук

Зробив це вчора у прямому ефірі телеканалу «112».

Нагадаємо, що депутата міськради Рівного від Радикальної партії Олега Ляшка Володимира Кудріна працівники СБУ затримали у вівторок, 29 серпня.

За інформацією управління СБУ Рівненщини, Кудрін взяв 5 тисяч доларів від забудовника, який зводить будинок на березі Басівкутського озера за те, щоб не виступати проти цього будівництва. Також в офісі Кудріна знайшли понад півкілограма обробленого бурштину та наркотики.

Однопартієць Володимира Кудріна, депутат Верховної Ради Ігор Мосійчук, який також є головою партійного суду Радикальної партії Олега Ляшка, в ефірі "112-го" каналу повідомив нові цікаві деталі справи Кудріна.

Говорить Ігор Мосійчук:

На руках Кудріна і на руках його кума, якого оголосили посередником, немає нанесеної суміші, яка була на цих грошах, на грошах і пакеті - нема відбитків пальців ні Кудріна, ні його кума. В офісі проводився обшук і були виламані двері без санкції суду. І в матеріалах які документувалися, наскільки мені відомо, не було жодних фактів задокументованого  вимагання.

 

За словами Ігоря Мосійчука, в офісі Кудірна знайшли 5 тисяч доларів після того, як туди заходив забудовник. Що стосується знайденого бурштину, то, поінформував нардеп, такий можна придбати у будь-якому магазині Рівного.

Також Ігор Мосійчук підкреслив, що не захищає Кудріна. Втім, мають бути докази його винуватості. А нардеп сумнівається, що вони є. Тому що, пояснив,

будівництво на березі Басівкутського озера, проти якого виступав Кудрін, кришує одна з правоохоронних структур.  

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень