Стерли розмітку: «Екватор» закрив парковку від дрифтерів

Адже нанесли збитків

Напередодні керівництво «Екватора» вирішило закрити парковку від дрифтерів. Керівник ТРЦ «Екватор» Віктор Прусак також був на місці подій і розповів на докладно про ситуацію, яка склалася:

Ми поставили огородження о 22:00 на парковці, коли закінчував свою роботу торговий центр. Написали на табличці, що є місця для паркування та вказали, де саме. Почали з’їжджатись дрифтери. Посходилися мешканці мікрорайону, була довга бесіда між ними, вони сварилися між собою.

 

І цей хлопець на бусі прорвався на парковку через бордюр і дрифтанув трохи. Поліція спробувала його зупинити, але він напролом вирішив їхати. Пошкодив автомобілі поліцейських і патрульного прокатав на капоті.

 

Після того група невідомих в балаклавах нанесла пошкодження двом автомобілям. Я не знаю, чи це мешканці району. Вони саме йшли проти дрифтерів і кричали: «Хто хоче подрифтувати!».

 

Ці в балаклавах ще пішли на мийку, яка навпроти. Я так розумію, що дрифтери там припаркувалися. Але звуків сутичок не було чути, щоб щось громили.

 

Тепер перекриватимемо [парковку, - ред.] мабуть щовечора. Спробуємо відкривати її на вихідних, аби не було незручностей відвідувачам «Турбіни». Але якщо це повториться, то доведеться тримати паркову закритою кожного вечора.  

 

Тим паче, що дрифтери вже нанесли пошкодження асфальту. Стерли розмітку на парковці, і тепер її доведеться малювати по-новій.

 

Ще місяць тому почали так кататися, ми не раз викликали поліцію, до нас надходили скарги мешканців мікрорайону.

 

Спершу це були дві-три машини. Потім почали сходитися глядачі так би мовити, їх усе більшало, згодом вони вже відгородили собі половину парковки.

 

Я вважаю, що їх тут бути не повинно. Якщо так хочуть, то нехай шукають собі територію десь за містом, аби не заважати людям.

До керівництва «Екватора» дрифтери жодного разу за дозволом не зверталися. Зате ходили до міської влади з проханням знайти їм місце, де кататися, адже це проблема міста.

Також просили збудувати безкоштовно стадіон для дрифту, або дати безкоштовно ділянку землі.

Міський голова Рівного Володимир Хомко, який днями вийшов з відпустки, в курсі ситуації. Про свою позицію обіцяв розповісти у понеділок. 

Нагадаємо, що двох дрифтерів-порушників, які виїхали на парковку після закриття патрульні передали слідчим. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень