Це проблеми Рівного: дрифтери просять безкоштовний стадіон (ФОТО)

Або безкоштовну земельну ділянку на території міста

Рівненські дрифтери сьогодні приходили до міської ради. Вони прагнуть отримати дозвіл на проведення різноманітних автомобільних заходів (перегонів, дрифту і т.д.) на одній із трьох локацій.

Йдеться про територію автобусної парковки ПАТ «Рівнеазот», перехрестя поблизу села В. Омеляна або  «відстійник» для літаків на території рівненського аеропорту.

Усі об’єкти розташовані за межами міста. Чому активісти прийшли з листом-зверненням адресованим міському голові Володимиру Хомку, розповідає голова ГО «Рух – це життя Рівне» Сергій Калашніков:

Так як проблема, я вважаю, міського масштабу, тобто стосується міських жителів, які постійно незадоволені рухом, який відбувається, перший, хто має бути зацікавлений у вирішенні цієї проблеми – це місто та міська влада. Також будемо нести позов та заяву до обласної ради, до пана Муляренка, який має певний вплив на ті території, про які йде мова.

На фото: голова ГО «Рух – це життя Рівне» Сергій Калашніков

На діалог з 30-ма молодиками вийшов секретар міської ради Сергій Паладійчук.

Вислухавши їхні пропозиції, він зазначив, що усі названі місця знаходяться поза юрисдикцією міста, однак він спробує сконтактувати з людьми, які відповідають за них.

Крім того, один з представників ГО запропонував побудувати у Рівному автомобільний трек. Мовляв, це не тільки привабить до нашого міста інвесторів, а й переведе дорожнє свавілля у спортивний напрям. Утім, грошей на будівництво у них немає, а «тренуватися» вони хочуть вже.

Якщо ж місто відмовиться за власні кошти будувати трек, то просять дати їм принаймні земельну ділянку у Рівному або неподалік. Теж безкоштовно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень