Двох дрифтерів передали слідчим, - патрульна поліція

«Додрифтилися»

Напередодні десятки людей зібралися на парковці біля ТРЦ "Екватор". Цього тижня там серед ночі катаються дрифтери. Рівняни скаржаться, однак поки зарадити цій розвазі ні патрульні, ні міська влада не змогли. 

 

Напередодні близько 10ї вечора десятки мешканців міста прийшли до дрифтерів, аби перешкодити їзді самотужки. На місце викликали патрульних. Ось що про це розповідає речник Патрульної поліції Рівненщини Олександра Холова: 

Напередодні на паркові біля «Екватора» зустрілися три сторони конфлікту – мешканці мікрорайону, керівництво «Екватора» та дрифтери. Зібрання спершу було мирне. Їм вдалося домовитися, аби припинити гонки до 10-ї вечора, аби не заважати спати людям.

Утім один із дрифтерів на мікроавтобусі "Мерседес" порушив умови та виїхав на паркову й почав дрифтувати, а потім кинувся тікати.  Він «взяв» на капот одного патрульного й протягнув його не малу відстань.

Чоловіка таки вдалося затримати. Крім нього домовленість між дрифтерами та рівнянами поруший ще один водій зеленої ВАЗівки, який теж спробував втекти. Шлях йому перегородили дві автівки патрульних, які він спробував протаранити. 

Внаслідок сутички троє патрульних звернулися за медичною допомогою, дві автівки патрульних пошкоджені. Двох дрифтерів-порушників передали слідчим.  

Крім того, в мережі пишуть, що зелену ВАЗівку спершу побили невідомі в балаклавах. Та ще одну автівку. Хто це був, поліцейським невідомо. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень