Школі на Рівненщині присвоїли ім’я добровольця

Селецькому НВК, що у Дубровицькому районі,

присвоєно ім’я загиблого в зоні АТО випускника школи - Олега Ващишина.

Таке рішення прийняла Дубровицька районна рада. Адже місцеві жителі вирішили вшанувати пам'ять свого односельця, який загинув на Сході України.

Голова Дубровицької РДА Микола Петрушко:

Ми всі повинні усвідомлювати, що саме завдяки таким Героям, як Олег Ващишин, маємо мирне небо і радіємо життю. Олег – взірець для усіх нас. Його подвиг є прикладом того, як треба любити свою землю, свою Україну.

Нагадаємо, Олег пішов добровольцем відразу з початком бойових дій на Сході України. Побував у найгарячіших точках Донецької та Луганської областей. Загинув Герой в Іловайському котлі наприкінці серпня 2014 року. Був спочатку похований у Запоріжжі як невідомий солдат. Та 8 жовтня 2015 року перепохований у с. Селець Дубровицького району.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень