Щодо ділянки під храм УПЦ у Рівному звернуться до Президента, Генпрокурора та голови СБУ

Так вирішили на засіданні депутатської комісії з вивчення законності будівництва церкви

Це ділянка на вулиці Дачній, 19. Звести храм на ній хотіла УПЦ, якій ділянка належить. Але депутати вже кілька місяців шукають порушення у відведенні ділянки і навіть їх знайшли. Так, голова комісії міськради Рівного з вивчення законності цього будівництва Ірина Пилипчук розповіла, що у документах на ділянку є неправомірне збільшення її площі майже на 12 соток і підробка підпису.

Говорить Ірина Пилипчук:

Вивчивши пакет документів, ми прийшли до висновку, що тут, ймовірно, є підробка в державному акті, а також неправомірне дописування ділянки в державний акт 1995 року. Дописування ділянки, яка була виділена 1998 року. Тобто в державний акт 1995 року дописали-домалювали ділянку 1998 року, що апріорі неможливо.  

Ліворуч Ірина Пилипчук

Щоб дізнатися правду, депутати вирішили просити зробити незалежну експертизу документів на ділянку. Адже, за словами Ірини Пилипчук, якщо вони виявляться підробкою, ділянку повернуть у комунальну власність Рівного. Погодити проведення експертизи має міськрада, оскільки робота експертів – платна.

Ірина Пилипчук каже, що, вочевидь, документи на ділянку підробили ще тоді, коли вона належала громадянці Олені Булавській, яка з 2006 року живе у Росії.

Нагадаємо, що на ділянці, на якій церква планувала збудувати храм, депутати пропонували звести дитсадок.  

Наші новини у Тelegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень