Біля зоопарку Рівного хотіли збудувати торговий комплекс

Для цього влада планувала здати в оренду з аукціону на 49 років землю

Питання про включення ділянки на вулиці Київській площею майже 32 сотки до переліку тих, які виставлять на аукціон для будівництва й обслуговування будівель торгівлі, розглядали на останній сесії міськради.

Але голова бюджетної комісії міськради Олег Карпяк заявив:

Рекомендація - відмовити по цій ділянці.

 

І є така пропозиція до виконавчих органів: коли формують, наприклад, аукціони, нехай вказують поверховість, чи ще щось, щоб ми бачили, що там буде, чи що планується. Це ж нормально для аукціону, щоб бачили, під що ця земельна ділянка йде.

 

А так – це загальний класифікатор і нічого, ніяких обмежень ми не можемо дати. Ми можемо зараз дати фактично під одноповерхову будівлю, а завтра там буде 12-поверхова.

Секретар міськради Сергій Паладійчук намагався переконати, що потрібно голосувати за це питання, щоб наповнювати бюджет міста, що саме там будувати – визначать у містобудівних умовах та обмеженнях. Але депутати вирішили зняти питання з розгляду, щоб ще вивчити.  

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень