Щоб дарма не нарікали. Як оцінити реальний стан волосся

Чимало жінок дарма нарікають на своє волосся

Мало жінок відверто кажуть, що задоволені своїм волоссям. Кожна вважає своє волосся надто тонким, а на густе нарікає, що вкласти його не можливо.

Передусім волосся не має об’єму через неправильний догляд. Чи справді воно настільки тонке, як здається – треба провести тест. Це можна зробити й самому вдома.

Визначити густоту волосся просто. Для цього потрібно зав'язати хвіст і обхопити сантиметровою стрічкою об'єм трохи нижче гумки. А потім порівняти свій результат із середніми значеннями.

Якщо об'єм хвоста менш як 5 сантиметрів в обхваті, у тебе дійсно тонке і негусте волосся. Можна використовувати весь арсенал засобів для їх ущільнення.

Хвіст з об'ємом 6-8 сантиметрів говорить про середню густину волосся. За бажання можна попрацювати над поліпшенням якості локонів, але без фанатизму: інакше волосся втратить об'єм і здаватиметься неживим

Хвіст об'ємом більш як 9 сантиметрів вважається по-справжньому густим волоссям. Таке волосся не потребує додаткового об'єму. Головне піклуватися про його здоров'я та запобігати зайвому випаданню.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень