Два засоби для волосся які не можна використовувати жінкам після 40 років

Вони роблять волосся тоншим, тож їх краще уникати

Після 40 років в організмі знижується рівень естрогену і прогестерону - гормонів, які допомагають волоссю швидше рости й менше випадати. Через це волосся стає рідшими та тоншими — інколи можуть навиті з’явитися залисини. Тож догляд за волоссям треба підбирати правильно, адже шкода окремих продуктів може бути дуже реальною.

Шампуні із сульфатами

Вони позбавляють волосся природного захисту - натуральних олій, що виробляються шкірою голови. Сульфати призводить до сухості та ламкості.

Влітку краще обмежити використання фена з гарячим повітрям, а якщо це неможливо, ніколи не забувати про термозахист та вибирати максимально низьку температуру.

Косметика з високим вмістом спирту

Лаки, гелі та засоби для укладання зі спиртом погіршать дію ультрафіолету - вони теж сушать волосся і роблять його тьмяним і ламким.

Хімічну завивку краще відкласти на осінь. Також в спеку краще волосся не фарбувати аби зберегти їхнє здоров'я.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень