Серед школярів на Рівненщині шукатимуть нову «Бомбу»

Вони грали з четвертого класу і досягли успіху (с)

Та сама «Бомба» Млинів - у кращі роки!

«Шкільна Ліга сміху» стартує у Рівному у квітні. З березня почнеться реєстрація команд. Організатори проведуть фестиваль за схемою «Західної Ліги Сміху».

Тобто тренери обиратимуть 12 команд серед шкільних команд з Рівного, Львова, Чернівців, Івано-Франківська, Тернополя та Волині.

Юнацьку лігу започаткували у 2018-му для того, аби знайти талановитих школярів, таких як млинівську «Бомбу», розповів головний лігосмішник Рівненщини Юрій Ліпський:

- Була така команда «Бомба Млинів» (українська команда КВК, що стала чемпіоном Вищої української ліги КВК 2010 року), які з четвертого класу грали у КВК.

Володимир Жогло - зліва, Денис Мандзюк - справа.

Зараз це успішні випускники нашої організації – зокрема Володимир Жогло та Валентин Сергійчук з «Вар'яти Шоу».

Фото з інтернету

Оце наше бачення – працювати зі шкільного віку.

 

Тобто юнацька ліга – це пошук тих молодих людей, які працюватимуть у творчому плані, з дитинства готові до виступів на сцені. Це потім у житті дуже допомагає.

Нагадаємо, два роки тому про створення юнацької «Ліги сміху» заговорили через брак команд у ВУЗах.

Чиновники управлінь освіти, молоді та культури розробили спеціальну програму згідно з якою передбачили з обласного бюджету гроші на проведення шкільних фестивалів.

Так, наприклад, торік на проведення чотирьох шкільних гумористичних фестивалів витратили близько 50 тисяч гривень, повідомив Юрій Ліпський. Каже, це гроші витрачені на оренду приміщення та апаратуру. 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень