Рівняни скаржаться на неякісні енергозберігаючі лампочки

Замість обіцяних п'яти років гарантії така лампочка прослужила тільки чотири місяці

Порушив тему у соцмережі Фейсбук мешканець Рівного Святослав Клічук:

ПЕРЕЖИВ ЩЕ ОДНУ ЛАМПОЧКУ Ця енергоощадна лампочка Euro Lamp мала прослужити 50 000 годин. ЗВажаючи, що вона в була в туалеті, і екплуатуємо ми її небагато, вона мала всі шанси мене пережити на багато років. Але певне пила, нережимила, конфлікти в родині, зловживала жирним і солодким... R.I.P. Euro lamp Я переміг її на 4 місяці змагань. Це вже друга за останній рік. #Зрада і ніякої обіцяної економії по факту не виходить. Зекономив 10 грн на електроенергії, і потратив 100 грн на лампочку ))). Теперо треба шукати чеки, упаковку, малі шанси.

Така ж проблема виникла і у викладача Острозької академії Сергія Штурхецького:

Ми, напевно, їмо більше жирного... І більше сваримося) потомушо вже дві лампочки "зекономилися ")

Користувачі соцмережі висловили припущення, що згорілі економні лампочки були китайськими підробками. Тому порадили купувати лампочки європейських торгових марок чи у європейських державах. Дехто висловлював припущення, що недовговічність лампочок закладається виробником, і навіть допускав існування змови виробників задля того, щоб їхні підприємства не простоювали. Були й поради щодо того, яких торгових марок лампочки варто купувати:

Andriy Martynyuk На жаль, у нас зі світлодіодних варто купувати лиш Osram і Philips. Решта низькоякісні.Буду дуже вдячний за пораду, які ще варто купувати. Я перепробував практично всі наявні на ринку марки і дійшов до такого висновку.

Yevheniy Frankiv Я використовую Maxus. Є ще нижчого сегменту Expert Light і також жодних скарг не маю.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: споживач
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень