У Рівному за хамство звільнили водія маршрутки

Він, працюючи на маршруті №53, ще 18 серпня при наявності в автобусі місць для пільговиків відмовив у пільговому проїзді інваліду ІІІ групи та ще й нахамив.

Інформацією про звільнення водія-хама у соцмережі Фейсбук поділилася рівнянка:

Victoriya Black Queen В серпні місяці я писала про хамство водія маршрутного таксі №53 д/н ВК0219АА. Сьогодні мені надійшов лист про те, що цього водія звільнено в зв'язку із порушенням "Правил надання послуг на пасажирському автомобільному транспорті".

Між тим, за неналежне ставлення до пасажирів цього року у Рівному звільнили вже вісім водіїв. Розповідає начальник міського управління транспорту і зв’язку Рівного Віталій Миронюк:

Коли водій систематично допускає порушення – два і більше,  ми рекомендуємо перевізникам, з якими маємо заключені угоди, переведення їх на іншу роботу, не пов’язану з обслуговуванням людей, або просто звільнення. На сьогодні маємо інформацію про звільнення восьми водіїв. Це стосується, скажімо, коли водій безпідставно відмовив у перевезенні пільгової категорії пасажирів, або грубо поводився, хамив.

 

Разом з тим, як зазначив Віталій Миронюк, нині кількість водіїв, особливо  пасажирського транспорту, у місті з кожним роком зменшується. Адже багато з них виїжджають на роботу за кордон – у Польщу, Прибалтику. Тому він попросив організувати навчання додаткових груп водіїв у навчальних закладах служби зайнятості.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень